Inchirieri auto in Bucuresti

Ai parteneri de afaceri, oaspeti sau, pur si simplu, angajati carora trebuie sa le asiguri transportul? Acest serviciu ti se adreseaza! Este ideal pentru companii care trebuie sa asigure transportul diverselor persoane. Oaspetii si partenerii tai au la dispozitie permanent o masina, iar tu vei fi apreciat pentru acest detaliu.

Daca esti in cautarea unei firme de inchirieri auto in Bucuresti sau Otopeni (la aeroportul Henri Coanda), aici gasesti cele mai bune oferte. Fie ca te intereseaza limuzine cu sofer sau fara, masini automate sau autoturisme de lux, vehicule 4X4 sau masini de oras, avem cele mai mici preturi la care poti rezerva non-stop.

  • Cu cat perioada de inchiriere e mai mare, cu atat pretul scade
  • Comanda oricand o masina, chiar daca nu ai banii la tine. Totul, in baza contractului.

Ne bucuram ca putem fi alaturi de tine si te putem ajuta in orice situatie! Nu uita, daca nu te regasesti in situatiile de mai sus, scrie-ne si vom gasi o rezolvare si pentru problema ta. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Noi suntem de parere ca experimentarea este cea mai potrivita modalitate pentru evaluarea serviciilor noastre, asa ca te asteptam sa te convingi singur!